كشك بصدور الفراخ

BB49 🇲🇦
0

المقادير:


  1. نص كيلو صدور فراخ مسلوقه و متقطعة مكعبات
  2. كوباية دقيق
  3. كوباية ماء
  4. لتر لبن
  5. 3 كوبايات شوربة فراخ
  6. كوبايتين زبادي
  7. معلقتين سمنة
  8. بصلة مبشورة محمرة في الزيت
  9. ملح وفلفل اسود

الخطوات:

  1. نقوم بتشويح قطع الفراخ في السمنة علي النار و نضع عليها الملح والفلفل الاسود
  2. نقوم بتسخن الشوربة ثم نضع الفراخ فيها
  3. نضع الدقيق و الزبادي و اللبن في طبق جانبي و نخلطهم كويس مع بعض
  4. نضع خليط الدقيق و الزبادي واللبن علي الشوربة والفراخ و نقلبهم جيدا حتي تصل للقوام المطلوب
  5. يصب الكشك في طبق التقديم و يزين بالبصل المحمر ويقدم بارد او ساخن وبالهنا والشفا

إرسال تعليق

0تعليقات

إرسال تعليق (0)