المقادير:
- نص كيلو صدور فراخ مسلوقه و متقطعة مكعبات
- كوباية دقيق
- كوباية ماء
- لتر لبن
- 3 كوبايات شوربة فراخ
- كوبايتين زبادي
- معلقتين سمنة
- بصلة مبشورة محمرة في الزيت
- ملح وفلفل اسود
الخطوات:
- نقوم بتشويح قطع الفراخ في السمنة علي النار و نضع عليها الملح والفلفل الاسود
- نقوم بتسخن الشوربة ثم نضع الفراخ فيها
- نضع الدقيق و الزبادي و اللبن في طبق جانبي و نخلطهم كويس مع بعض
- نضع خليط الدقيق و الزبادي واللبن علي الشوربة والفراخ و نقلبهم جيدا حتي تصل للقوام المطلوب
- يصب الكشك في طبق التقديم و يزين بالبصل المحمر ويقدم بارد او ساخن وبالهنا والشفا
